Verhuurjedak zoekt eigenaars van gebouwen die hun dak of gevel willen verhuren aan telecomoperatoren. Op deze website kan je als bedrijf of particulier u inschrijven als u interesse heeft voor aanvragen van operatoren die eventueel een stuk van uw dak, gevel, grond of parking willen huren. De operatoren zijn op zoek naar bestaande gebouwen of eigendommen om hun activiteiten te  ontwikkelen. Zij maken gebruik van een stuk van de eigendom via huurcontracten en dergelijke machtigingen. Als eigenaar kan u een mooie huuropbrengst opstrijken.

De operatoren zijn steeds op zoek naar hoge gebouwen met platte daken of hoge gevels. Daarnaast hebben zij ook oog voor parkings en ruimtes in industriezones of andere bestaande hoge constructies, zoals schouwen, silo's of reclamezuilen.

Gezien de normwijziging in Brussel -de stralingsnorm in het Brussels gewest is de strengste vigerende norm in Europa- hebben operatoren nood aan de toevoeging van meerdere nieuwe basisstations. Zij voorzien een daling van de dekkingskwaliteit op het ogenblik dat deze nieuwe strenge uitzendnorm in voege treedt. Maar overal in België zal de ontwikkeling van de 4G, het supersnel mobiel internet, meer locaties vergen ten einde een goed bereik te kunnen  garanderen.

Wij denken hier aan de klassiek gsm basisstations, die men overal heeft zien opduiken, maar er bestaan tevens gecamoufleerde stations die voor het normale oog niet zichtbaar zijn. In drukke winkelstraten bijvoorbeeld worden kleine antennes tegen gevels geplaatst om lokaal alle communicatie te kunnen verwerken.(zie voorbeelden)

Iets minder gekend zij de toepassingen van straalverbindingen die een signaal doorsturen van punt naar punt. Deze schotelantennes huizen het best op hoge punten en linken met een ander punten in de regio, boven de mensen heen. Ze maken supersnelle datatransmissie mogelijk, zonder dat straten moeten worden opengelegd voor kabels van punt A naar B.

WWW.VERHUURJEDAK.BE

verzamelt adressen van mensen of bedrijven die meer uit hun dak wensen te halen. Indien u interesse heeft in de verhuur van uw eigendom aan telecombedrijven, hoeft u enkel maar de contactpagina in te vullen. Uw gegevens worden opgeslagen in een database die wordt geraadpleegd door professionals in de telecom branche. Als zij zoeken naar opportuniteiten in uw buurt en als ze denken dat uw eigendom in aanmerking komt, zullen ze u na verder intern onderzoek contacteren.

Alle info is welkom. Wij vragen in eerste instantie naar beschikbare hoogte, beschikbare ruimte of oppervlakte maar ook beeldmateriaal is zeer welkom voor onze professionals. Een panoramafoto van op uw dak, parking of gewoon van uw gebouw toont meteen de mogelijkheden voor onze partners;  ook die kan u gewoon doorsturen naar ons contactadres.

UW GEGEVENS

Invalid Input

Invalid Input

Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen.

Invalid Input

Ongeldige invoer

Like ONS OP FACEBOOK!

LAATSTE TWEETS

Bart Van Hunsel